WEB Wanzeel Koerse Lede Wanzele
Onsdag har Team Coop sin første start i 2020-sesongen i et belgisk pro-kermesse ritt mens årets første UCI-ritt venter søndag i GP JP Monseré – Roeselare.   

Etter en lang vinter med mye trening er Team Coop endelig klar for sesongstart. De første rittene på programmet er Wanzeel Koerse (pro-kermesse) onsdag 4. mars og GP JP Monseré - Roeselare (UCI 1.1) søndag 8. mars, som begge er klassiske belgiske ritt med forventet intens «racing» fra start til mål.

Historisk sett har Team Coop gjort det godt på starten av sesongen, og igjen i år har sportsdirektør Magnus Børresen tro på topplassering i sesonginnledningen.

- Rytterne har lagt ned mye god trening og ut fra hva jeg har sett på samlingene våre i Spania, så er vi godt forberedt til det som venter de neste dagene. Det er aldri lett å vinne sykkelritt i et land der sykkel er nasjonalsporten, men vi har ambisjoner om å være høyt oppe på resultatlisten begge dager, sier han.

Team Coop har ikke kjørt disse rittene tidligere, men kjenner mange av motstanderlagene og mentaliteten fra før.

- Disse løpene kjøres best fra front. Skal vi sitte i en gunstig posisjon i finalen, må vi være i forkant og ha oversikt over utviklingen i løpet. De fleste av de andre lagene har ikke åpnet sesongen heller, og med våre forberedelser tror jeg vi har gode sjanser til å overraske og få en pangstart på sesongen, sier Børresen.

Til de to belgiske rittene har Team Coop med seg tre debutanter i Team Coop-trøya; Tord Gudmestad, Fredrik Dversnes og Iver Johan Knotten. De får følgeskap av Trond Håkon Trondsen, Louis Bendixen, Olav Hjemsæter og Jacob Eriksson.

WEB GP JP Monsere Roeselare

Share