Møller's og Team CoopMöller’s inngår nå et samarbeid med Team Coop Sykkel som er et av tre norske profesjonelle sykkellag. Laget utvikler unge ryttere til å ta steget videre til å bli profesjonelle, og har blant annet hatt ryttere som tidligere U23 verdensmester Sven Erik Bystrøm i stallen. 

Team Coop ble startet opp i Bergen i 2005, og er et norsk kontinentallag som eies av Njål Østerhus, Erik Johan Sæbø og Alexander Kristoff. Laget har i dag sin hjemmebase i Sandnes/Stavanger, og består av ti ryttere fra Norge, Sverige og Danmark. 

-Möller’s og Team Coop har sunne felles verdier som helsefokus, miljøengasjement og bærekraft. For oss er dette samarbeidet en perfekt match. Tran er viktig for å opprettholde et godt immunforsvar og normale funksjoner av hjerte og hjerne. Nettopp noe dette laget må være ekstra opptatt av i hverdagen. Vi har lang erfaring med å sponse både enkeltprofiler og lag, sier Sølvi Jensløkken, Norgessjef i Orkla Health. 

Avtalen vil blant annet innebære at vi i Team Coop Sykkel kan styrke støtteapparatet rundt rytterne våre, i tillegg til å kunne opprettholde og utvikle rittprogrammet for laget i 2020 og i årene fremover. På denne måten kan vi bidra til rytternes utvikling for at de skal nå sine mål – som er å ta steget videre til å bli profesjonelle igjennom å vinne mesterskap og internasjonale konkurranser. 

- Vi er svært stolte av å ha et av Norges eldste merkevarer med historie fra 1854, med på laget. Det å ha seriøse og engasjerte samarbeidspartnere er helt avgjørende for vår videre internasjonale satsing. Vi har store ambisjoner, er opptatt av en helhetlig utvikling av utøvere, og dette er et samarbeid som bidrar til nettopp det. Möller’s Tran inneholder viktige næringsstoffer som omega 3 og vitaminer, og er et produkt med svært høy kvalitet som gir den effekten vi ønsker; nemlig friske og skadefrie ryttere. Vi har mange av de samme målene, men på ulike arenaer, og ser på avtalen med Möller’s Tran som et svært inspirerende samarbeid. Vi ser frem til å skape mange gode resultater sammen i tiden som kommer, sier Team Manager, Jan Erik Fjotland. 

Share