toudehong
Etter mange gode prestasjoner i Tour of Norway skal Team Coop igjen i ilden når laget tirsdag stiller til start i de ungarske etapperittet Tour de Hungrie. 

Etapperittet har 7 etapper fordelt på 6 dager startende med en kort prolog tirsdag. Allerede på etappe 1 og 2 etappe skal rytterne over fjell tett på finalen. Fredag venter en dobbeletappe (3a og 3b) før det blir en skikkelig topfinish på etappe 4. Femte og siste etappe er flat med avsluttende runder.

- Det er et ritt vi aldri har kjørt før, så det skal bli spennende å se hva vi kan få til. Å dømme ut fra etappeprofilene så er det bare å hente frem klatrebeina, for dette er noe annet enn løypene som var i Tour of Norway, sier sportsdirektør Magnus Børresen. 

Han tar med seg mange positive signaler fra nylig avsluttede Tour of Norway, hvor laget gjorde en god figur og var synlige i brudd på flere av etappene. Samtidig håper han at rytterne sitter igjen med en god del lærdom som kan brukes til noe positivt i Ungarn.
- Vi har ryttere som går bra oppover og ryttere som passer bedre på de flatere avslutningene. Hvis vi fortsetter med å jobbe godt sammen, tar ansvar i ulike faser av rittet og blir litt flinkere til å finne hverandre i finalene, da er mulighetene store for å få et toppresultat på en eller flere etapper, sier Børresen.

På startstreken i Ungarn venter gode kontinentallag, samt enkelte pro-kontinentallag. Umiddelbart blir det Androni, CCC Development og Israel Cycling Academy som er de største konkurrentene for Team Coop.

Team Coop stiller med følgende rytter i Tour de Hungrie:
Kristian Aasvold, Louis Bendixen, Trond Håkon Trondsen, André Sotberg, Jacob Eriksson, Eirik Lunder og Olav Hjemsæter.

Share