le tour
Team Coop tok siste helg en fornem UCI-seier på hjemmebanen i Sundvolden GP. Nå skal suksessen gjentas i etapperittet Le Tour d'Eure-et-Loir med start på selveste 17. mai.
 

De siste årene har Team Coop kunnet feire nasjonaldagen på hjemmebanen i Tour of Norway, men i år er det franske landeveier som legger asfalt til Team Coop-toget og jakten på nye internasjonale triumfer. Etapperittet Le Tour d'Eure-et-Loir (UCI 2.2) teller tre etapper fra fredag til søndag.

- Dette er et nytt ritt for oss. Det har heller ikke blitt arrangert de to siste årene, så vi har ikke så veldig mye å sammenligne med. Etter en relativ kort første etappe på 130 kilometer, avslutter vi med to harde etapper på nesten 200 km. Terrenget i området er relativt flatt med noen kortere bakker, forklarer sportsdirektør Magnus Børresen.
Team Coop-rytterne kommer til Frankrike med en god porsjon selvtillit etter at Trond Håkon Trondsen tok en meget sterk seier i lørdagens Sundvolden GP.
- Nivået alltid er bra i Frankrike og det er vanskelig å vinne sykkelritt her. Men vi kommer med en viktig seier fra hjemmebanen, hvor vi viste kan vi kan prestere som lag. Derfor ser jeg også oss selv som ett av de sterkeste lagene på start i Frankrike og vi bør ha gode sjanser for en etappeseier disse dagene, sier Børresen.

 

Share