Sundvolden
Lørdag og søndag venter to av vårsesongens viktigste ritt på hjemmebane for Team Coop når de er til start i de norske UCI-endagsrittene Sundvolden GP og Ringerike GP.

- Helgens ritt er veldig viktige for oss som et norsk lag. Vi skal ut og vise oss frem på hjemmebane både underveis i rittene og forhåpentlig også på podiet etter målgang, sier sportsdirektør Magnus Børresen. 

Team Coop har tidligere hentet flere gode resultater i både Sundvolden GP (UCI 1.2) og Ringerike GP (UCI 1.2). I fjor kjørte Kristian Aasvold i topp ti i begge rittene, hvor det venter rytterne en god del stigning og bakker.
Sundvolden GP har identisk løype som i fjor med to ganger over Røine og den harde avslutningen opp til Kleivstua. Søndag venter en velkjent løype med blant andre stigningene Knestang og Smeden tett på mål og ikke minst de avsluttende fem omganger med den knallharde Riperbakken til slutt.
- Lørdag får vi prøvd ut klatrebeina og på søndagen er det ingen som får noe gratis. Det er en løype som for alvor skiller gutter fra menn. Forhåpentlig har vi tatt med oss viktig lærdom fra siste helgs danske ritt, hvor kollektiv innsats og posisjonskamp var nøkkelordene. Dette får vi bruk for igjen denne helgen, hvis vi skal ha de resultatene vi er gode for, poengterer Børresen.

Ringerike

Share