Team coop lagbilde web2
Helgens nederlandske etapperitt Ronde van Midden Nederland ble ikke den store suksessen. En 14. plass til Gustav Höög på søndagens avsluttende etappe ble beste resultat.

Det korte etapperittet startet lørdag med en lagtempo-etappe på cirka 26 kilometer. På forhånd hadde Team Coop ikke de store forventningene til etappen, da laget ikke hadde med temposyklene til Nederland.

- Vi hadde ingen sjanse for et toppresultat uten temposyklene. Vi ble nummer 19 av de 22 lagene, så vi var tross alt ikke sist, forklarer Team Coop-rytteren Gustav Höög.

Han og resten av laget hadde større forventninger til andre etappe søndag. Men i en relativ flat løype uten vind var det lagt opp til en samlet spurt om seieren. Ikke favorittscenariet for Team Coop, som ikke stilte til start med en kvalifisert spurter.

- Det ble dessverre en samlet spurt som tidligere år, selv om vi gjorde hva vi kunne for å unngå at det skulle ende slik. Jeg fikk muligheten for å kjøre spurten i dag, men jeg klarte ikke å komme helt fram. Skulle gjerne ha hatt en topp-10-plasseringen for å bedre sjansene mine for VM-uttak, sier Höög som til slutt ble nummer 14.

Share