Team ØsterHus-Ridley har signert den unge og talentfulle rytteren Jonas Abrahamsen fra Skien og Grenland SK. Allerede på søndag under U23 mesterskapet på Eidsvoll, vil Jonas være ikledd den røde hvite og sorte drakten. Sammen med Fredrik, Oscar, Tormod og Sven Erik vil han utgjøre laget som skal kjempe om medaljer og mesterskapstrøye i NM's første øvelsen.

'' Vi er veldig glad for å få med Jonas på laget. Vi har fulgt med Jonas i juniorklassen, og det er klart at han har et talent som vil styrke laget. Jonas er en veldig ung rytter men har klare mål om å utvikle seg og vil passe veldig godt inn i våre planer'' uttaler sportsdirektør Roy Hegreberg.

Jonas Abrahamsen er 19 år og første års senior. I fjor syklet han sterkt under VM og i en rekke World Cup ritt. '' Jeg gleder meg veldig til å bli en del av det sterke ØsterHus-Ridley laget og få muligheten til å delta rekke gode løp de neste årene. Jeg har lyst å bli så god som mulig, og da er Team ØsterHus Ridley det rette laget for meg'' uttaler Jonas.

Share