Kristian Dyrnes veltet stygt i Portugal på 3.etappe Volta ao Alentejo UCI 2.2 i slutten av mars. Han lå på sykehus i over en uke med en alvorlig skade i ryggen. Da han kom hjem var planen at han skulle komme tilbake til NM.

Kristian jobbet hardt og var tilbake allerede i midten av mai da han stod på starstreken i Ringerike GP. Formen bedret seg og han var også med i lagoppstillingen til Team ØsterHus Ridley til Tour des Fjords.

 

På vei til Bergen ble det hevelse i ryggen med væske og blod, på skadestedet hvor han skadet seg i Portugal, etter to etapper valgte vi å ta ham ut av løpet.

Kristian har vært til undersøkelser på Stavanger Universitetssykehus hos spesialister, og det viser seg at han må ta en lenger periode helt fri for at hevelse skal gå bort og det betyr at Kristian ikke kommer til å sykle flere løp i 2014, men har nå satt seg nye mål for 2015. Og vil bruke høsten og vinteren til å gjøre seg klar til dette.

Dette er veldig synd for Kristian som i vår viste seg å være en av de sterkeste norske ryttere i U23 klassen. Det viktigste er likevel at han blir helt bra, slik at han kan fortsette karrieren sin de neste årene.

Share