Tour des Fjords ble en gedigen fest som idag ble avsluttet med høydramatisk finale i Vågen. Før dagens start i Risavika manglet Alexander noen sekund på å sikre hjemmeseier, og Sven Erik manglet fire plasser på å være blant topp ti i sammendraget. Derfor var bonus sekundene han fikk ved å ta den innlagte spurten på Randaberg, svært viktige. 


Også idag ønsket våre å delta i det endelige bruddet, men tross iherdige forsøk (kanskje litt for mye innsats), lykkes de ikke. Men de fant ny anledning å vise kjørestyrke. Ut på siste runden ga Tormod kommandoen "Nå kjører vi". Arbeidet som deretter ble lagt ned i front av feltet, var for å bistå Sven Erik med å oppfylle målsetningen om topp ti. At innsatsen også var til hjelp for Alexander, var naturligvis en hyggelig bonus.

Og det sluttet på beste måte; Alexander på topp både på etappen & i sammendraget og Sven Erik klatret sammenlagt fra fjortende til tiende.
Hipp Hurra !

Tour des Fjords har vært en eventyrlig opplevelse. Et fantastisk landskap, enestående dugnadsånd & et utrolig engasjert publikum som har pyntet alle deler av løypen. Takk for at vi fikk være en del av dette, og vi tror vi har gitt viktige bidrag til underholdningen.

Share