ØsterHus-Ridley satte en tydelig signatur på den 4. etappen av Tour des Fjords. Oscar lykkes ikke med sitt annonserte brudd langs Sørfjorden mot Odda, men tok dette igjen idag etter først å ha gitt en ny annonsering i sitt TV2 intervju. Bruddet som inkluderte virkelige kapasiter, holdt opp den såkalte "Grisabakken" og gjennom sentrum, første gang. Deretter startet kampen om den gule trøyen & mulig hjemmeseier. 

 

Og her var også våre gutter svært delaktig. Andre gang over Ullandhaug ble anført av Håvard, og deretter overtok Sven Erik. Han nøytraliserte angrepet fra Sondre Holst Enger, og bidro til å bringe Alex til fremste rekke. Den muligheten benyttet han til fulle, og sikret seieret foran et gedigent og engasjert hjemmepublikum. Men våre gutter var absolutt med på å sette et ØsterHus-Ridley preg på rittet. Sven Erik kjørte inn til en hyggelig åttende plass.

I Ryfylke har de idag hentet frem slektsbøker og med litt stolthet funnet frem til at der har Oscar dype røtter.  
Og ØsterHus-Ridley Photo Team var virkelig tilfreds med å få ett av sine bilder tatt opp av NTB / Scanpix og presentert i både NRK Kveldsnytt & VG.

Men litt vemodig er det at Aftenbladet ikke har oppfattet alt engasjementet & gleden som er skapt langs fjordene fra Bergen til Stavanger, og i stedenfor for å kjenne på feststemningen ved mange av løypens utkikkspunkter, idag valgte å søke etter mulig aggresjon blant byens bilister. For å ytterligere forsterke innsatsen for å dyrke anti syklist aggresjon, har de opprettet en avstemning for & imot stengte veier. På en slik vakker dag burde slikt ha svært liten interesse.

Share