coop 300Coop Norge skal være med på å trygge og skape fellesverdier for Coop i Norge, samt medvirke til at samvirkelagene drives til beste for medlemmene. Coop Norge skal medvirke til å styrke samvirke som driftsform, synliggjøre Coops særpreg og er Coops representant i offentlige organer. Selskapet skal også være en strategisk og forretningsmessig pådriver, og arbeide for at samvirkelagene får best mulig rammebetingelser. I tillegg ivaretar Coop Norge sparing, finans og eiendoms-forvaltning samt kommunikasjon med medlemmene og utvikling av gode medlemstilbud og -fordeler..

 

 

oster-hus-logo-og-slagordØster Hus Gruppen er utviklet fra en tradisjonell byggmesterforretning og blitt formet gjennom mer enn 25 års tett og godt samarbeid mellom eierne og brødrene Njål og Cato Østerhus. Det har hele tiden vært avgjørende å skape et godt arbeidsmiljø og legge til rette for medarbeidernes trivsel og personlige utvikling. Dette har gitt gode resultater og medvirket til å sette Øster Hus AS i finansiell posisjon til å foreta oppkjøp av interessante selskaper.

 

 

spinnSyklistene Frode og Erik Johan Sæbø grunnla Spinn Sykkelshop for over 25 år siden. Konkurranseånden fra landeveien er videreført i butikkjeden som stadig setter nye rekorder. Spinn har i dag butikker fra Oslo til Haugesund og over 70 medarbeidere hvor de fleste er, eller har vært, aktive syklister. Det gir deg trygghet for at du får riktig sykkel, riktig tilbehør og maksimal sykkelglede. Alle Spinnbutikker har eget sykkelverksted med dyktige mekanikere og profesjonell service.

 

 

kiroSandnes Kiropraktor Klinikk er en del av Eureka Kiropraktikk, som er en landsdekkende samling av tverrfaglige helseklinikker. Vi holder til på Lura i Sandnes. Vår klinikk startet opp i 1994, og er med dette den kiropraktor i Sandnes og omegn du søker dersom lang og relevant i erfaring er viktig for deg. Vi har fokus på økt livsglede gjennom mestring av egen helse. Hos oss finner du høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vi er eneste Eureka Klinikk i Sandnes. Tlf: 51 66 22 66, E-post: kontakt@sandneskiropraktorklinikk.no, http://sandneskiropraktorklinikk.no/