Bendixen og HjemsæterTeam Coops danske dynamitt Louis Bendixen (24) og den unge spurtkanonen Olav Hjemsæter (19), forlenger med Team Coop og blir med videre på laget i 2020.

Louis Bendixen tar dermed sin tredje sesong med Team Coop, etter å ha levert flere gode resultater denne sesongen. Han kan blant annet se tilbake på topp-10 etappeplasseringer i Ungarn Rundt og Arctic Race of Norway, en sterk 6. plass på siste etappe i Danmark Rundt, og en 2. plass på den siste runden i Norgescupen.

- Det er den beste muligheten jeg har for å utvikle meg den neste sesongen, og der hvor jeg føler jeg har størst støtte og de beste vilkårene. Jeg kunne kjørt for andre lag, men valgte Team Coop, for de har det beste oppsettet for meg. Jeg er veldig fornøyd med trenerne, måten ting blir gjort på, og gleder meg til å lære de unge rytterne hvordan det er å kjøre større sykkelløp, samtidig som jeg kan fortsette min utvikling, sier Bendixen.

Olav Hjemsæter kom til Team Coop sommeren 2018. Årets sesong startet med et par topp-3 plasseringer i Kroatia, før han brakk albuen på 3. etappe av Tour de Normandie, og var ute en kort periode. Han kom dog sterkt tilbake og viste at han kan yppe seg mot de større profilene i et ritt som Primus Classic på tampen av sesongen.

- Jeg har hatt to gode år i Team Coop og ønsker å ta nye steg sammen med laget neste år. Jeg har også troen på at vi kan gjøre det enda bedre, både personlig og som lag. Det virker som at vi får et godt sportslig opplegg og et godt lag med ryttere og det ser jeg frem til, sier Hjemsæter.

Sportsdirektør Magnus Børresen er glad for at guttene har forlenget kontrakten, og ser frem til å med seg to erfarne ryttere med videre.

- Bendixen er en viktig bidragsyter i laget, både av og på sykkelen. Han er en erfaren rytter med mange kvaliteter på sykkelen, både teknisk og taktisk. Vi forventer at han skal fortsette å utvikle seg som han har gjort de siste årene i Team Coop, og fortsette med å levere gode resultater neste år. Olav er også en mann for fremtiden, og jeg tror at norsk sykkelsport kommer til å se mye av han fremover. Han var uheldig i vår og var ute med et albuebrudd, men viste at han er en seriøs og tålmodig idrettsutøver, og kom sterkt tilbake på høsten. Vi er veldig glad for å ha de begge to med videre, og tror at de kan få vist hva de er gode for neste sesong, sier Børresen.

Share