Hafjell GPFra fredag til søndag er Team Coop tilbake på hjemlig grunn når laget stiller til start i de tre UCI 1.2-rittene som utgjør Uno-X Development Weekend.

Team Coop-rytterne kommer fra en lengre rittperiode i Belgia hvor det blant annet ble til en imponerende soloseier til Håkon Lunder Aalrust i det prestisjetunge prokermesse-rittet i Gerardsbergen. Nå venter tre spennende norske ritt i variert terreng i henholdsvis Hafjell GP, Lillehammer GP og Gylne Gutuer.

- Etter en 20 kilometer lang individuell tempo på fredagen, blir det lørdag fellesstart i en kupert løype, som bruker store deler av NM-traseen fra 2015. På søndagen er det duket for Gylne Gutuer på Stange med hele 34 grussektorer. Dette er fine sykkelritt som kommer til å skille. Det blir ikke noe samlet felt til mål noen av dagene, forklarer sportsdirektør Magnus Børresen og fortsetter:

- Motstanden blir relativ høy til å være UCI-kategori 1.2 i Norge. Umiddelbart blir danske Riwal, hjemmelaget Uno-X og pro-kontinentallaget Hagens Bermans Axeon våre tøffeste motstandere, men vi må også se opp for Joker og de øvrige danske kontinentallagene. Når det er sagt, skal det ikke være noen hemmelighet at vi har ambisjoner om å vinne minimum et av disse rittene.

Team Coop stiller med følgende lag de tre dagene:

Hafjell GP 1.2 (06.09)
Håkon Lunder Aalrust, Kristian Aasvold, Louis Bendixen, Olav Hjemsæter, André Sotberg og Eirik Lunder

Lillehammer GP 1.2 (07.09)
Håkon Lunder Aalrust, Kristian Aasvold, Louis Bendixen, Erlend Blikra, Jacob Eriksson og Eirik Lunder

Gylne Gutuer 1.2 (08.09)
Håkon Lunder Aalrust, Louis Bendixen, Erlend Blikra, Olav Hjemsæter, André Sotberg og Jacob Eriksson

Share