Rytterpresentasjoner LOUIS kopi
Vi har gleden av å presentere Louis Bendixen som en del av 2019 rytterstallen. Louis har gjennom sin først sesong i Team Coop bemerket seg med og gode resultater og en god lagspiller.

Louis Bendixen blir med det lagets femte signering foran 2019 sesongen. Sportsdirektør Magnus Børresen er godt fornøyd med stallen hittil.

- Vi har fått en god ramme på rytterstallen nå. Åpenbart vil det komme flere signeringer i løpet av høsten. Det er med glede at vi i dag kan si at Louis vil være med oss også neste sesong. Han er en viktig brikke i laget, og tilfører laget gode kvaliteter. Han har hatt god utvikling hos oss gjennom sesongen og viste i Portugal at han kan være med helt der opp å kjempe om seier.

- Jeg har i år været virkelig glad for at køre på Team Coop. Det har været godt for min egen udvikling at få noget miljøforandring og prøve noget nyt. Coop kan se mit potential, og det værdsætter jeg og det har jeg lysst til at arbejde med. Jeg har selv drømme om at udvikle mig ydeligere og her er jeg sikker på at teamet med Stein Ørn og Magnus Børresen i spidsen er det rette personer til at hjæple mig op på et højere niveau. Jeg har haft et positivt år med mange gode cykelløb og jeg ser frem til 2019 avslutter Louis Bendixen.

Share