low 4KA8013
Gårsdagens Gooikse Pijl markerte lagets siste ritt for 2018 sesongen. Det ble et spennende ritt som endte i burddseier like foran hovefeltet. Olav Hjemsæter markerte seg veldig bra!

Søndagens ritt satte punktum for en stråledende sesong for Team Coop. Olav Hjemsæter avsluttet sterkt med en andreplass i hovefeltet, kun slått av sykkelsportens beste spurter Dylan Gronevegen. Like foran var det seks utbytere som gjorde at Olav sikret oss en sterk 8 plass.

Flere bruddforsøk preget søndagens ritt, og rett rundt halvveis gikk det avgjørende bruddet som skulle vise seg å holde helt inn. Ut på siste runde hadde de syv i front hele 2 min ned til hovedfeltet, men de mistet stadig tid til et jaktende hovedfelt. Bak satt Olav og Trond klare til å klinke til i spurten. Det går akkurat ikke å hente de to i front, men Olav spurter sinnsykt sterkt og utfordrer sesongens beste spurter. Trond Håkon kommer inn like bak på en god 12 plass.

2018 sesongen har vært en kjempe sesong, vi har kjempet og vunnet mange sykkelløp. Laget har innkassert fem UCI seire, Norgesmestertittel, NorgesCup seier for å nevne noen. Nå venter et par uker rolig, før vi igjen strammer skoene og går på en ny sesong som Team Coop!

Leuven GP 2018 09 39

Share