1100755 2
Foto: Mari Tangevold

Et av høstens høydepunkter for Team Coop starter torsdag når laget skal forsøke å leve opp til suksessen fra i fjor i Arctic Race of Norway, hvor det ble til etappeseier og andreplass i sammendraget.

I fjor hadde laget en opplagt kandidat til å hente toppresultater i form av en August Jensen i storslag. I år har Team Coop til gjengjeld litt flere kort å spille på når det gjelder jakten på etappeseire og sammenlagtplasseringer.

- Det blir vanskelig å leve opp til resultatene fra i fjor. Det var over all forventning. I år må ambisjonen være å overraske. Vi har tross alt et sterkt lag, hvor alle har fått en god oppkjøring. For eksempel vant Gustav Höög nylig en UCI-seier, mens Krister Hagen, Trond Håkon Trondsen og Louis Bendixen har vist seg fram i Portugal. Og så må vi ikke glemme at Kristian Aasvold vant Norgescupen, sier sportsdirektør Magnus Børresen.

Sportsdirektøren forutser et meget åpent Arctic Race of Norway i år, hvor det er vanskelig å spå om etappene, bortsett fra første etappe som lukter massespurt lang vei. Etappe to er meget kupert og de to siste etappene har begge bakkeavslutning i lokale runder i henholdsvis Hammerfest og Alta.

- Jeg forventer at vi viser Team Coop fra vår beste side. Om det er godt nok til å kjøre med om etappeseirene, må tiden vise, avslutter Børresen.

Team Coop stiller med følgende seks ryttere på startstreken i Vadsø:
Krister Hagen, Kristian Aasvold, Louis Bendixen, Gustav Höög, Øivind Lukkedal og Trond Håkon Trondsen.

 1100653 2

Share