Gustav KalmarGP
Foto: Johan Linhart

Gustav Höög vinner Hansa Bygg Kalmar GP etter en langspurt! Han sikrer seg med det årets andre UCI seier.


Gustav Höög har i helgen representert det svenske landslaget under Hansa Bygg Kalmar GP. Der spurtet han inn til en overbevisende seier.
Gustav har hatt en god periode med mange gode resultater den siste tiden. Lørdagens seier var hans andre UCI seieren for året. Den første kom tidlig i juni, da han spurtslo bruddkameratene sine i Memorial Pilippe Van Coningsloo og krysset mållinjen som seiererherren. Vår sesongen toppet seg med bronsemedalje fra det svenske mesterskapet i slutten av juni.

”Løypen var lagt rundt et industri området så det var mange tekniske utfordringer og brostein. Det blåste mye, og felte bar preg av nervøs kjøring. Jeg kom meg med i en 20 mannsgruppe med 4 mann foran. Det ble en perfekt stilling for oss på det svenske landslaget. Alt var samlet ved 15 mil igjen. Da ble det mye støting og hard kjøring den siste milen. Det var et solo brudd forsøk de siste 2 km. Jeg klarte akkurat å ta nordmannen med 10 meter igjen til mål. Det var deilig! sier en stolt seierherre Gustav Höög.

Share