Aasvold laksetrøyeTeam Coop har sammenlagtledelsen i både elite- og U23-klassen av Norgescupen før femte og siste avdeling, som kjøres lørdag 4. august på Spikkestad.

Kristian Aasvold har med suksess forsvart ledelsen etter seieren i første avdeling i Skien tilbake i april. Også i U23-konkurransen har Team Coop intensjoner om å forsvare ledelsen til Olav Hjemsæter på de 150 småkuperte kilometer, hvor 24 kilometer er på grus.

- Som vanlig vil vi få tøff konkurranse fra UnoX-laget, men gutta er i bra slag etter en god treningssamling på Beitostølen i sommer. Samtidig bør den småkuperte løypen med bakkeavslutning passe oss bra, sier sportsdirektør Magnus Børresen.

Følgende Team Coop-ryttere skal jakte avdelingsseier og forsvare sammenlagtledelsen: Kristian Aasvold, Erlend Blikra, Olav Hjemsæter, Joakim Kjemhus og Jon-Anders Bekken.

Samme ryttere stiller også søndag til start på den såkalte Rykkinrunden som er 8 omganger på en 10 kilometer rundløype. Fredag stiller Team Coop med Olav Hjemsæter og Jon-Anders Bekken på den 35 kilometer lange individuelle tempoen, Spikkestadsprinten.

Share