Olav Hjemsæter foto Gwen GarotFoto: Gwen Garot

Team Coop har Olav Hjemsæter på intensjonsavtale for 2018-sesongen. Olav er en ung og spennende rytter som vi i Team Coop gleder oss til å bli en del av laget vårt. I første omgang vil Olav bli med på treningsleiren i vinter og vi gleder oss til å ha ham med på laget!

Sportsdirektør Magnus Børresen sier:
- Olav Hjemsæter er en ung og lovende rytter som har hatt fast plass på det norske junior landslaget. Han representerte blant annet Norge under verdensmesterskapet i Bergen i både tempo og fellesstart, noe som resulterer i en 8. plass på fellestarten. Olav har kjørt jevnt gode resultater og har mange topp fem plasseringer internasjonalt på merittlisten. Igjennom hva han har prestert på sykkelsetet har han vist seg som en sterk og dedikert rytter. I tillegg er han som person treningsvillig, reflektert og har holdninger til sykling som vi i teamet verdsetter høyt. Som første års senior er ønsket at Olav får en gradvis tilvenning til seniorklassen. Olav starter derfor sin senior karriere på klubbnivå før han etterhvert blir en del av Team Coop for å kjøre større ritt med tøffere konkurranse ute i Europa. Vi gleder oss til å se Olav på treningssamling i vinter og å jobbe med han slik at han tar ytterligere steg i 2018.

Selv sier Olav Hjemseter:
- Jeg tar med seg en god junior sesong og ser frem til å gå inn i neste års sesong som senior rytter. Det blir tøft, men en god utfordring og jeg ønsker å ta steg for steg. Derfor er en intensjonsavtale med Team Coop ideelt”. Videre ser han frem til å utvikle seg videre hos oss i Team Coop og ser frem til å lære mye. Det blir spennende å få muligheten i Team Coop.

Trener og lærer på NTG Kongsvinger Ole Petter Vibekken sier:
- Det er herlig å få inn Olav på Team Coop. Her får han muligheten og fremtiden ser trygg og lys ut.

Ole Petter setter pris på denne avtalen og håper dette kan bli en god ordning som kan høste flere ryttere fra NTG Kongsvinger til Team Coop.

- Det er viktig at Olav får avsluttet vgs. på en god måte og derfor er det kjekt at han får en myk start på senior nivået med trygge rammer. Sesongstarten blir i Belgia der kermissritt skal kjøres i mars.
Ole Petter vil fremdeles følge Olav i det daglige treningsarbeidet. Olav er første rytter som Team Coop henter på intensjonsavtale som er knyttet til NTG Kongsvinger. Det er stas og herlig sier Ole Petter Vibekken.

Share