even rege webSøndag kjørte Team Coop sesongens siste ritt – det belgiske UCI 1.2-rittet Gooikse Pijl. Her hentet Even Rege en godkjent 11. plass.
Mens det meste av sykkelverdenens fokus var rettet mot VM i Bergen, avsluttet Team Coop sesongen i Belgia. Team Coop-gutta kunne ikke helt leve opp til lageier Alexander Kristoffs kamp om topplasseringene, men likevel ble det en godkjent sesongavslutning for Even Rege, som til slutt ble nummer 11.

- Det er mitt beste UCI-ritt, så jeg er godt fornøyd. Det har vært en sesong med mye skader, så dette var en skikkelig opptur og et motivasjonsboost foran neste sesong, forteller Rege.

Team Coop havnet ellers litt bakpå fra start. Cirka halvveis i det 198 kilometer lange rittet kom en gruppe på 15 ryttere avgårde uten at Team Coop var med. Heldigvis fikk Even Rege støtet seg opp sammen med fem andre. Ut på siste runden var det konstant støting, men det ble likevel en samlet spurt.

- Jeg satt alene i gruppen, så jeg prøvde å spare så mye krefter som mulig før finalen. Jeg hadde gode bein og fikk til en grei spurt, men litt kjipt å komme rett utenfor topp-ti, sier Rege, som også har rosende ord til overs for en sterkt kjørende lagkamerat Øivind Lukkedal, som sammen med Håkon Aalrust var med framme i feltet bak tetgruppen som henholdsvis nummer 33 og 30.

Dermed er sesongen over for Team Coop. Laget har allerede presentert en del av laget foran 2018-sesongen. Flere navn vil bli presentert de kommende uker.

Share