Fredrik Ludvigsson foto Wouter Roosenboom Team Giant AlpecinDen tidligere Team Giant-Alpecin-rytteren Fredrik Ludvigsson er klar for Team Coop. Foto Wouter Roosenboom/Team Giant-Alpecin

Team Coop styrker seg kraftig foran 2018-sesongen med den tidligere Giant-Alpecin-rytteren Fredrik Ludvigsson og den allsidige Trond Håkon Trondsen.
Begge ny-signeringene er 23 år, men har tross deres unge alder en god porsjon rutine fra det internasjonale sykkelsirkuset. Således kan begge ryttere vise til UCI-seire og flere topplasseringer.

- Fredrik og Trond Håkon er klare styrkelser av laget. Det er ryttere som har prestert på meget høyt nivå. Derfor kan vi også forvente at de vil blande seg i toppstriden både nasjonalt og internasjonalt i 2018, sier sportsdirektør i Team Coop, Magnus Børresen.

Fredrik Ludvigsson foran Coop butikk
Fredrik Ludvigsson har allerede vennet seg til nytt lag og ny sponsor.

Erfaren svenske
Svenske Fredrik Ludvigsson kommer fra det danske laget Christina Jewelry-Kuma, men tar først og fremst med seg rik erfaring fra World Touren, hvor han syklet for Team Giant-Alpecin i 2015 og 2016.

- Fredrik holder et høyt fysisk nivå og kommer med erfaring fra mange av de store klassikerne. Han har tidligere i karrieren vist at han er en solid rytter for sammendraget med sine gode klatreegenskaper, sterke tempoferdigheter og taktisk gode vurderinger. Det er meget spennende å ha Ludvigsson i stallen til neste års sesong, uttaler Børresen.

Ludvigsson er takknemlig for muligheten han får i Team Coop og er allerede begynt å se fram mot neste sesong.

- Det er kult å få mulighet til å kjøre på et skikkelig lag som Team Coop til neste år. Jeg er veldig motivert for snart å begynne opptreningen foran 2018-sesongen og ser fram til å kjempe for Team Coop-trøya, sier han.

Allsidig avslutter
23-årige Trond Håkon Trondsen skifter til Team Coop fra Team Sparebanken Sør, hvor han har vært blant de store profilene de siste årene med flere topp-fem-plasseringer i UCI-ritt og ikke minst seieren i Ringerike Grand Prix i 2016.

Trond Håkon Trondsen foto Morgane Bezannier
Trond Håkon Trondsen under dette årets Tour du Loir-et-Cher. Foto: Morgane Bezannier.

- Trond Håkon er en spennende rytter med en giftig spurt, som gjør ham til en farlig mann i en utbrytergruppe. Samtidig har han gjentatte ganger bevist at han også kjører bra oppover, hvilket betyr at han også kan være en god rytter for sammendraget, forklarer Børresen.

Trondsen fikk nylig en stor opplevelse med seg på tampen av Team Sparebanken Sør-karrieren da han kjørte VM-lagtempoen i Bergen. Nå ser han for alvor fram mot 2018-sesongen og oppholdet på Team Coop.

- Jeg gleder meg til å kjøre på laget og har tro på at jeg kan utvikle meg videre i Team Coop, sier han.

Flere av Ludvigsson og Trondsens lagkamerater på Team Coop i 2018-ssongen vil bli presentert i den kommende tiden.

Share