jensenlukkeAugust Jensen og Øivind Lukkedal. Foto Jarle Fredagsvik, Procycling.no

Team Coop-rytteren vant spurten i en liten forfølgergruppe som dessverre ikke fikk hentet tettrioen på de avgjørende rundene av UCI-rittet Ringerike GP.
I de avsluttende og publikumsvennlige rundene i Hønefoss hadde Team Coop tre mann med i finalen, men kom dessverre ikke med da det avgjørende bruddet gikk allerede i den første av seks runder.

- Philip Lindau er tett på å komme med da bruddet går, men mangler dessverre litt i benene. August er dessverre fanget i andre gruppe etter en liten splitt. Derfor kommer han heller ikke med. I stedet gjør Philip og Øivind Lukkedal en bra jobb for å bringe August så tett på frontgruppen som mulig, forklarer sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

I den siste runden angriper August Jensen i et siste forsøk på å tette luken til de forreste, men det ble dessverre for langt opp, og han må ta til takke med fjerdeplassen.

- Gutta gjør en bra jobb og vi er fint fornøyd med fjerdeplassen, selv om gjerne skulle ha tatt en plass på pallen. Vi var litt redusert allerede fra start, da Fredrik S. Galta ikke ble klar etter velten i går. Samtidig sliter Gustav Höög og Krister Hagen med litt småproblemer. Men alle gjør en god jobb så lenge de kunne, sier Benjaminsen.

Den store norske sykkelmåned fortsetter om et par uker med Tour of Norway og Tour des Fjords. Begge rittene er store høydepunkter, og Benjaminsen er fortrøstningsfull etter det han har sett denne helgen.

- Flere av rytterne viser god fysisk form. Særlig Philip, Øivind og August ser skarpe ut og er hvor de skal være. Vi er selvfølgelig litt uheldige med velten til Fredrik, men vi må se hvordan det går de neste dagene, avslutter Benjaminsen.

Share