PER6633 webØivind og Krister var begge med til å sette kulør på Sundvolden GP og Ringerike GP i fjor.

Mai måned blir det store hjemlige høydepunktet for Team Coop med flere store norske ritt. Først ut er Sundvolden GP og Ringerike GP denne helgen.
Team Coop håper igjen å finne storformen og få marginene på sin side etter en mindre god periode rent resultatmessig etter at August Jensen tok årets første seier i midten av april.

- Historisk sett er det to ritt hvor vi tidligere har gjort det bra. Derfor skal vi igjen i år være i offensiven og prøve å kjøre med om seieren. Samtidig må vi også være realister. Det er to ritt som alle de norske lagene ønsker å prestere i. I tillegg så vi forrige helg at mange av de danske lagene er meget sterke, forteller Team Coops sportsdirektør, Olav Aleksander Benjaminsen.

For lørdagens Sundvolden GP vil stigningen opp til Krokkleiva bli avgjørende. Her ble Øivind Lukkedal i fjor nummer fire. Fra tidligere, da rittet het Hadeland GP, har Fredrik S. Galta en seier fra 2013 og en andreplass fra 2015.

På søndagen forventer Benjaminsen et mer taktisk ritt, hvor alt kan skje på de avsluttende lokale rundene i Hønefoss sentrum. Her kjørte Krister Hagen i fjor inn til andreplass, mens både August Jensen, Øivind Lukkedal og Fredrik S. Galta har gode plasseringer fra tidligere år.

- Vi har flere kort å spille på begge dager, noe som gjør oss i stand til å håndtere flere scenarioer. Dette er på mange måter de tøffeste 1.2-rittene vi kjører i året, da det er mye prestisje blant de norske lagene i potten. Alle norske ryttere til start er innstillet på å grave dypt, da de vet hvor mye det betyr for de norske lagene, poengterer sportsdirektøren.

Begge dager stiller Team Coop med følgende ryttere:
Ole André Austevoll, Fredrik S. Galta, Krister Hagen, Gustav Höög, August Jensen, Philip Lindau og Øivind Lukkedal.

Share