Team Coop og Vita hjertego webTeam Coop har foran 2017-sesongen inngått sponsoravtale med Mills og Vita hjertego’-serien. Avtalen bidrar til et sunt kosthold og gir ekstra økonomisk støtte til å øke satsingen rundt laget. Sponsoratet er todelt og består både av et betydelig økonomisk bidrag og et produktsponsorat, som gir laget og rytterne tilgang på hele Vita hjertego’-serien og Mills-produkter forøvrig.

Krister og Vita web- Som toppidrettsutøver er sunn kost viktig. Derfor kan vi få god glede av produktene fra Vita hjertego’. Samtidig vil vi gjerne bidra til å gjøre Ola og Kari Nordmann oppmerksomme på et sunnere alternativ, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen og fortsetter:

- Det økonomiske aspektet i avtalen er også litt av en vitamininnsprøytning. Det gir oss mulighet for å kjøre enda flere ritt og er samtidig med til å sikre at vi kan oppgradere hele oppsettet rundt laget, slik at rytterne får enda bedre vilkår når de er ute på konkurranse. Vi har blant annet investert i en spesialinnredet bobil, som gjør reise og rittforberedelse mye mer komfortabel og løfter oppsettet til samme nivå som på mange pro-kontinentallag. En slik investering gir oss en konkurransefordel over mange av våre konkurrenter.

Mills, som står bak Vita hjertego’-serien, ser Team Coop som et bra match til å fronte et sunt kosthold og en aktiv livsstil.

- Sykling er en sunn, morsom folkesport for alle, mens Vita hjertego’ er hjertehelse for folk flest. Dermed passer samarbeidet som hånd i hanske for oss. Det er også veldig gøy å bidra til et lag som samler så mange. Team Coop skaper mye positiv oppmerksomhet for både sykling, sunn livsstil og idrettsglede generelt – i tillegg er rittene kjempespennende, forteller produktgruppesjef for Vita hjertego’, Cecilie Seim.

Share