IMG 1053Da har vi vært i vårt andre hjemland noen dager, og vi får vel bare si at vi storkoser oss. Vi ankom Casa Blikra på lørdag ettermiddag, og etter en seig handletur som blakket oss fullstendig, fikk vi laget en nyyyydelig biffmiddag, fyrt i peisen og latt adventsroen senke seg.

Spania2Dagene er travle, med mye trening på forespørsel fra dr. Ørn himself, men vi har hittil vært utrolig heldige med været. Kort-kort føre og sol stort sett alle dager, så det er lett å finne motivasjon for å dra seg ut på nok en 7- timers tur i fjellene.

Vi hadde riktignok en litt trøblete start på oppholdet da Oscar og Krister ikke fikk syklene sine ved ankomst. Det resulterte i leie/lånesykler, noe som så ut til å plage Oscar noe mer enn Krister som viste at trøkket ikke blir borte selv om man bytter sykkel. Etter mye banning og sverting over styrelager/pedaler/hjul og det meste annet, steg omsider humøret til storsprinteren fra Rogaland, og alt fløt på skinner igjen.

På programmet har det vært innslag av både bakkedrag, lagtempo, styrketråkk og spurter, hvor vi prøver å pushe hverandre til døra hver gang. Litt vennskapelig konkurranse er bare sunt, og det skaper litt ekstra diskusjon under en ellers rolig stund ute på landeveien. Krister og Oscar har de hardeste duellene mot diverse 60- skilt, mens Magnus knuste Håvard på et maks bakkedrag. Riktignok etter at Håvard hadde dratt på Magnus til det gjensto ett minutt til toppen. Men først er først ;)

IMG 1055Som en liten avveksling fra det ”Råga- folket” er vant med, prøver vi å variere ruten så mye som mulig, men innslag av Col de Pego, og Denia- fjellet har hittil vært høydepunkter som gjentas nesten daglig. Ellers har vi prøvd det meste av veinettet som er fra Denia til Benidorm og inn i fjellheimen til Alcoy. Kjent er vi uansett fra før av, men når en viss østlending gjerne overdriver med sine kjentmanns-kunnskaper og det kun er en time igjen med dagslys, kan man fort havne litt for langt bortenfor.

Spania4Akkurat nå sitter Oscar og Håvard foran peisen, Magnus står på kjøkkenet å lager pepperkaker mens Krister står ved hans side å koker opp en mugge med Tomte gløgg. I bakgrunnen spilles "Circle of life" fra filmen "Lion King" til vår fornøyelse. Med det vil vi ønske alle lesere en riktig fin juleferie.

Jule hilsen

Magnus Børresen
Håvard Blikra
Krister Hagen
Oscar Landa

Share