HaavardBoucleArtoisEtappe1Ét av mange høydepunkter for Håvard Blikra i 2015 kom i Boucle l'Artois.

Team Coop-ØsterHus har forlenget kontraktene med Håvard Blikra og Håkon Berger, som har hatt to veldig forskjellige sesonger i 2015.

Håvard Blikra har vært en del av laget siden høsten 2010 og har i år vist stor stabilitet og offensiv kjørestyrke gjennom hele sesongen. På den motsatte siden har sesongen til Håkon Berger dessverre vært preget av en skulderskade. Likevel har laget stor tro på begge ryttere i 2016.
- På tross av sin skade har Håkon imponert i de rittene han har kjørt. Derfor tror vi han kan skape mange gode resultater når han er friskmeldt. Blikra har hatt en god sesong med mange flotte resultater. Samtidig er han den som har vært på laget lengst og kan derfor også bidra med litt rutine, forteller sportsdirektør Roy Hegreberg.


Stabil sesong
Årets merittliste er lang for Blikra, som har hentet flere topplasseringer fra tidlig vår til sen høst. Selv trekker han fram tre etappeseiere og sammenlagtseieren i Boucle l'Artois i april som et av høydepunktene i sesongen, som også har budt på UCI-poeng i Danmark og i årets siste ritt i Belgia.
- Etter en sesong med mange oppturer var det et enkelt valg for meg å velge Coop-ØsterHus for 2016-sesongen. Vi har et godt sammensveiset lag, hvor alle hjelper hverandre. Det håper jeg vi kan bygge videre på i 2016, hvor jeg personlig har som mål å klatre enda et steg og kjøre inn flere resultater, sier Håvard Blikra.

Vil tilbake på høyt nivå
Håkon Berger er glad for den støtten og tillitten laget har gitt ham, selv etter en noe skadeskutt sesong. Nå handler deg om å bli 100% frisk før neste sesong.

Håkon F. Berger 2015

- Jeg vet at jeg har et høyt internasjonalt nivå inne og heldigvis er skulderen i bedring. Derfor vil 2016 både for min egen del og for laget handle det om å fortsette den offensive innstilligen vi har i rittene. Da vil vi kjøre inn seire og topplasseringer både internasjonalt og i de store norske rittene, forutser Berger.

Share