AndreasSOlsenAndreas Sandnes Olsen har allerede vært en del av laget i høst.

Foran 2016-sesongen har Team Coop-ØsterHus skrevet kontrakt med U23-rytterne Andreas Sandnes Olsen og Øivind Lukkedal.

Bodøværingen Andreas Sandnes Olsen fra Trondheim Velocipedklubb (TVK) er ikke helt ny, da han i høst har kjørt som stagiaire hos Team Coop-ØsterHus, hvor han har vært et godt tilskudd til laget.

- Andreas har vist stor læringsvilje og er kommet fint inn i miljøet. Vi har stor tro på at vi kan være med å utvikle ham videre som rytter, forklarer sportsdirektør Roy Hegreberg.


Selv er Olsen heller ikke i tvil om at laget er ideelt for hans utvikling. Med et bra rittprogram i både inn- og utland er han overbevist om at han får den rette matching til å øke kjørestyrken og få et bedre "sykkelhode". 

- Med større kapasitet håper jeg å være i stand til å prege flere ritt. Seier i et UCI-ritt er blant mine mål, og så står NM på hjemmebanen i Bodø naturligvis høyt på min liste, forteller Olsen.

Forsterkning i kupert terreng
Øivind Lukkedal kommer fra Team Ringeriks-Kraft etter en sesong hvor han også har vært fast del av U23-landslaget i mer kuperte ritt som Fredsrittet og Tour de l'Avenir. 

Øivind Lukkedal rittØivind Lukkedal blir en forsterkning i kuperte ritt.

- Han har sin styrke i bakkene og vi er godt fornøyd med å få inn en rytter som kan forsterke laget i de mer kuperte rittene, sier Roy Hegreberg.

Lukkedal framhever blant annet lagets helhetlige og profesjonelle opplegg som en av årsakene til at han nå fortsetter karrieren på Team Coop-ØsterHus.

- Det er et bra lag med mange gode ryttere. Jeg håper å bidra til at laget vinner sykkelritt. Personlig har jeg størst sjanser i de mer kuperte ritt, hvor de norske etapperittene og l'Avenir for landslaget er blant målene for neste sesong, forteller Lukkedal.

Share