DSC 8187Team Coop-ØsterHus har tilbragt helgen i Bergen hvor de i går deltok i Øygården Tempo og i dag NorgesCup #5. Temporittet gikk over 18,6 km og Krister ble klokket i mål som andremann etter en solid gjennomføring. Men da noen hadde observert Truls Engen Korsæth (Team Joker) over i motsatt kjørebane, ble han (og mange med ham) gitt tilleggstid. Dermed fikk Krister gleden av å motta ære & hyllest fra øverste steg på pallen. Fredrik ble #5, Oscar 13 og Håvard 16. Resultatliste her.

NorgesCup rittet ble som tidligere år, arrangert i en 12 km lang rundløype omkring Åsane. 14 runder ga totalt 168 km. Allerede på den første runden ble det etablert et nimanns brudd hvor vi var representert med Fredrik og Krister. På den sjette runden støtet Håvard og Even Rege (Team Fixit) seg opp. Da var det ikke langt fra at også hovedfeltet oppnådde kontakt. Videre ble størrelsen på bruddet stadig redusert, og på de fire siste rundene var dette begrenset til Fredrik, Håvard, Krister og Even. Også i hovedfeltet var det en jevn avskalling.
DSC 7389-001Håvard levert best i finalen. Even tok andreplassen med Fredrik og Krister på plassene bak. Markus ble #7, Andreas 13, Oscar 16 og Magnus 17. Definitivt hyggelig! August følte seg ikke helt bra, og startet derfor ikke. Resultatliste her.

Nå venter en uke hjemme før sesongen avsluttes med fem løp i Belgia.

Share