image002Linda Kroken i Coop Nord var én av dem som fikk være tett på Alexander Kristoff & Co under Arctic Race. Nærmere Artic Race: kommer en ikke. Linda Kroken i Coop Nord var med i følgebilen under helgas Narvik-etappe.

Her er hun sammen med sportsdirektør i Team Coop ØsterHus Roy Hegreberg og August Jensen, som sykler for Team Coop ØsterHus.

Medlems- og markedssjef Marit Hemmingsen i samvirkelaget forteller: - Siden Coop sponser Team Coop-Østerhus fikk vi tilbud om plasser i følgebilene under Arctic Race of Norway, som ble avviklet i strålende vær forrige helg.

Våre ansatte som fikk sjansen hadde en fantastisk opplevelse. Vi har både fått bilder og gode tilbakemeldinger. I tillegg fikk vi sjansen til å ta med kunder og ansatte, og møte Alexander Kristoff før etappen i Narvik på søndag. Det var også en svært artig opplevelse for dem som fikk være med, sier hun. Det kan Linda Kroken bekrefte: - Jeg var så heldig å bli trukket ut til å være med Team Coop ØsterHus når de skulle delta på fjerde og siste etappe som foregikk i Narvik og omegn. Svigerfamilien min bor i Narvik, så de fire sentrumsetappene foregikk rett utenfor stuevinduene deres.

Først fikk vi et trivelig møte Alexander Kristoff før selve rittet startet. Smilende og blid tok han seg tid til autografer og bilder sammen med oss. Han svarte villig på spørsmål som jeg hadde vedr restitusjon og om kosthold før og etter konkurranser. Og det ble lystig stemning når han fikk gaver (7 kg smågodt og turbok) fra Coop Obs! sin hypermarkedssjef i Narvik, Andreas Apelqvist. Like før start møtte jeg den meget hyggelige sportsdirektøren i Team Coop ØsterHus, Roy Hegreberg. Han var sjåfør i bilen som jeg fikk sitte på.

Opplevelsen å «sitte midt oppi det» ble helt noe annet enn sekundene de suser forbi deg mens du står uti løypa, eller å se sykkelritt på TV. Her var det full fart, og det var helt rått å se hvor tøff og sterke syklistene var. Det gikk i 60 km/t store deler av rittet, også i boligfelt inni byen....Helt utrolig at det går så bra med syklister og biler i en salig blanding. Jeg lærte en del om generelle regler og hvordan ting fungerer i sykkelritt. Vi fikk også med oss publikums underholdning og engasjement langs løypa i det strålende sommerværet.

Vi ble tatt godt imot av hele Coop ØsterHus teamet, og etter rittet fikk vi møte noen av syklistene. Og blomsten fra klatre-lakse-trøyevinnergutten August Jensen – den fikk jeg! J

I parentes skriver hun: (Mannen min mente at jeg burde vært med på slike sykkelritt oftere, for jeg var så rolig i passasjersetet på tur hjem til Tromsø etterpå.
Og så snakker vi litt om kjærestetur til Tour de France neste sommer!)

Share