TilstartTeam Coop-ØsterHus har hatt en imponerende start på høstsesongen. Det gir forhåpninger om en etappeseier og et godt resultat i sammendraget i Arctic Race of Norway.

Det blir hard konkurranse om topplasseringene når Team Coop-ØsterHus i morgen stiller til start i Arctic Race of Norway. Med på startstreken er nemlig hele 12 lag fra det nettopp overståtte Tour de France – inklusiv de norske profilene Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen.

- Med så mange store lag til start blir det naturligvis vanskelig å oppnå resultater, men i for eksempel Tour of Norway fikk vi vist at vi kan kjempe helt toppen mot selv de beste lagene, sier sportsdirektør Roy Hegreberg.

God grunn til ambisjoner
Forventningene er ikke redusert etter at rytterne etter sommerferien allerede har vist at formen er på plass. August Jensen vant nylig både en etappeseier og sammendraget i det franske etapperittet Kreiz Breizh Elites, hvor også Fredrik Galta tok to etappeseiere. I tillegg stiller Oscar Landa med en fersk niendeplass fra U23 EM i Estland.

- Alle er i fin form. Derfor har vi også ambisjoner om mer enn bare å vise oss fram. Vi skal gå etter etappeseiere og et godt resultat i sammendraget. Det krever imidlertid også at vi har marginalene på vår side, forteller Hegreberg som har tatt ut følgende ryttere:

• Fredrik Strand Galta
• August Jensen
• Markus Hoelgaard
• Håvard Blikra
• Oscar Landa
• Krister Hagen

Arctic Race of Norway innledes i Harstad torsdag 13. august og avsluttes søndag 16. august i Narvik.

Share