DSC 4796-002Vi hadde forventinger om å kjempe i finalen under dagens NM fellesstart. Men dessverre viste det seg tidlig at dette ikke helt var vår dag. Det begynte bra da Håvard og Krister var representert i dagens første brudd. Men da 10 ryttere, inklusiv Boasson Hagen, Nordhaug og Bystrøm, etablerte det som skulle bli det avgjørende bruddet, var vi imidlertid ikke med. Fredrik lå lenge i en gruppe med blant andre Alexander, som forgjeves forsøkte å få kontakt med fronten. Senere måtte dessverre Fredrik bryte på grunn av et mageonde som også rammet August Jensen.

- Det var ikke vår dag i dag. Samtidig får to av våre beste kort mageproblemer underveis. Vi hadde naturligvis håpet på mer, men nå må vi i stedet se framover til høstens utfordringer, sier sportsdirektør Roy Hegreberg.

Av de andre var det kun Håkon som har grunn til å være tilfreds med sin prestasjon. Grunnet en skade i skulderen, har Håkon vært borte fra konkurranse siden slutten av april. Skaden er ikke fullt ut leget, men han fikk likevel vist sin kapasitet ved å kjøre inn til en 14. plass.
Under fjorårets NM lykkes vi med det meste. I år har fortegnet vært motsatt. Sølv på lagtempo'en og sølv på gaterittet er en del under forventningene. Det er liten tvil om at flere av våre ryttere har vært en del unna toppformen. 

Vi gratulerer Team Joker med et svært godt gjennomført mesterskap. De har virkelig fått vist sin kapasitet.
Nå tar våre ryttere en uke velfortjent ferie. Deretter starter oppkjøringen til en spennende høstsesong.

Share