DSC 0215Mens medlageier Alexander og tidligere lagkompis Sven Erik, har herjet i Qatar, har Team Coop-ØsterHus gjort sine siste forberedelser i Frankrike. Den siste uken har de tilbragt i området omkring Nantes. Fredrik og Magnus har i en noe lengre periode, vært i Spania og slutten seg til laget i går. David Desa fra Fana IL er også en del av det gode selskap, og vi kan takke ham for lagbildene som prydes av de nye draktene og den stilige VW Passat`en. Men i morgen får alle en liten bekreftelse på effekten av vinterens treningsinnsats. På alles vegne er det grunn til å være forsiktig optimist.

DSC 0791-001På lørdag gjennomføres første etappe av Circuit des Plages Vendèennes. Rittet som inneholder seks etapper, avsluttes neste søndag og kan nærmest oppfattes som et treningsritt. Og derfor må laget opptre i landslagsdrakt. Mer omrittet kan leses her
Men selv om det enda ikke er fullt alvor, har guttene forventinger til egne prestasjoner. På bakgrunn av arbeidet som er lagt ned etter at forrige sesong, er det grunn til å gå den nye sesongen optimistisk i møte.

Share