2015-01-27-12-10-23

I høst ble Alexander Kristoff MOT-ambassadør. Nå følger laget "hans" etter som MOT-ambassadørlag. I forbindelse med en treningssamling i Spania ble Team Coop-ØsterHus offisielle MOT-ambassadører, og skal sykle med MOT-logoen på brystet fra 2015. Alexander Kristoff er en av eierne på sykkellaget.

Fra første møtet med gutta skjønte jeg at dette er et lag som har det som skal til for å være MOT-ambassadører; høflige, bevisste og seriøse. Alle tok meg i hånda og presenterte seg som den største selvfølgelighet, det er sånne ting som jeg legger merke til. Jeg gleder meg til å samarbeide med dem framover og vet at de vil forsterke vårt budskap, sier ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland.

Team Coop-ØsterHus er det fjerde sykkellaget som nå er MOT-ambassadører. Sykkel er en fin idrettsgren for oss å samarbeide med. Det er virkelig et lagspill hvor man er avhengig av alle på laget. Norske syklister er utøvere som vi ønsker å bli assosiert med, da de er gode forbilder på å ha MOT til å leve og jobbe hardt, samtidig som de må spille på lag med hverandre. Nå har vi fire sykkellag som MOT-ambassadører; Team Joker, Team Sparebanken Sør og Team Ringerikskraft. I tillegg skal vi, sammen med vår samarbeidspartner Uno-X ,være med på Tour of Norway og Tour Des Fjords. Det blir et spennende sykkel-år, og jeg gleder meg veldig, avslutter Ness Rolland.

dyrnes-krister

Krister Hagen og Kristian Dyrnes lader opp til sesongstart

Roy Hegreberg som er Sportdirektør for Team Coop-ØsterHus og Daglig leder for Tour Des Fjords er glad for samarbeidet.

– Vi er veldig glade for å bli en del av MOT laget, i Team Coop ØsterHus er vi veldig beviste på at vår utøvere er rollemodeller og vi ønsker å gi dem noen gode verdier, og være med å utvikle menneskene og ikke bare ryttere. MOT gjør et viktig arbeid og det ønsker vi å være med å støtte, samtidig som vi selv også blir mer beviste i våre roller og den påvirkningen vi har på andre. Vi er stolte av å kunne si at vi er en del av MOT laget sammen med mange andre flotte idrettsutøvere og lag.

Share