Team Coop-ØsterHus har signert ti ryttere for 2015, og disse skal opptre i den stilrene drakten som vist over.
Det er tidligere blitt offentliggjort at Markus Hoelgaard blir en av disse. Nylig ble det også signert avtale med Håkon Frengstad Berger som i år har representert Team Ringeriks-Kraft. Håkon er 22 år, og i mange av disse har han konkurrert på landeveien hvor han har levert en rekke sterke prestasjoner. Håkon har spurtegenskaper som kan bringe ham helt opp til topp både i mindre og større grupper. Tempoegenskapene er også solide. Team Coop-Øster Hus ser frem til å bidra til hans videre utvikling innen sykkelsporten, og har stor tro på at han gjennom sine ferdigheter og sin personlighet, vil bli en viktig bidragsyter til lagets prestasjoner.
Følgende øvrige åtte vil representere laget også i 2015: August Jensen, Fredrik Strand Galta, Håvard J. Blirka, Krister Hagen, Kristian Dyrnes, Magnus Børresen, Oscar E. Landa og regjerende norgesmester Tormod Hausken Jacobsen.

Heller ikke i år kan vi hevde å ha gjennomført de største eller de fleste av nye signeringer. Men vår hensikt er å gjennomføre prosesser for å utvikle et lag gjennom å samle ryttere med drivkraft, potensial og forståelse for hvordan opptre samlet. Da er kontinuitet av stor betydning.

Vi har stor tro på at Team Coop-ØsterHus vil skape mye begreistring også gjennom 2015 sesongen.

Share