Team ØsterHus-Ridley er glade for at vår største sponsor Øster Hus, har skrevet kontrakt på tre nye år som navnesponsor. Øster Hus har vært med siden sesongen 2009, og har vært navnesponsor siden 2011. Dette har gjort at vi har kunnet gi noen av Norges største talenter mulighet til å satse på en sykkelkarriere. Et solid sportslig opplegg og godt kvalifisert støtteapparat har bidratt til mange store resultater.

"Sesongen 2014 har vært fantastisk! Vi hadde en NM uke bedre enn noen norske Continental lag noen gang har hatt. Team ØsterHus-Ridley vant 7 NM medaljer inkludert seier på herrenes fellesstart. Vi var det Continental laget i Norges som har vist best igjen på TV skjermen i løpet av de 40 timene TV2 sendte fra Tour of Norway, Tour des Fjords, NM og Arctic Race. I tillegg avsluttet Sven Erik Bystrøm sesongen med å vinne U23 VM, og tar steget videre til Katusha. Det er utrolig godt å ha med en så stor og engasjert sponsor som Øster Hus i denne satsingen" forteller sportsdirektør Roy Hegreberg

Øster Hus er sammen med Spinn Sykkelshop og Alexander Kristoff, eier av Team ØsterHus-Ridley.

Njål Østerhus, konsernsjef i Øster Hus gruppen, uttaler: "I Øster Hus har vi et stort engasjement for sykling. Mange av våre ansatte bruker sykkel til trening og mosjon. Hvert år stiller vi med en stor gruppe ansatte i Nordsjørittet. Dette bidrar til en bedre helse blant våre ansatte og skaper et godt sosialt samvær i bedriften. Øster Hus ønsker å være med å bidra til at regionen har et stort og bredt idrettsmiljø og det gjør at vi er en Stolt Sponsor av Team Øster Hus Ridley."

Tour des Fjords kan i dag også offentliggjøre at Øster Hus blir en stolt sponsor i Tour des Fjords. I 2015 skal den 4. etappe ha målgang i Sandnes sentrum. Øster Hus vil gi innbyggere i byen og regionen samt TV2 seere, mulighet til å følge sitt eget lag Team ØsterHus-Ridley, i avslutningen når fire lokale runder sykles på Hana og Sandnes sentrum. Her vil Team ØsterHus-Ridley utfordre lagets medeier Alexander Kristoff samt Fabian Cancellara og flere andre verdensstjerner.

Dynamikken i regionens sykkelsport er for tiden svært stor. Øster Hus er både glad og stolt for å ha bidratt til dette, og ser frem til nye store øyeblikk.

Share