Det er med stor glede Team ØsterHus-Ridley kan meddele at Markus Hoelgaard fra Ålgård og Sandnes SK, blir en del av Team ØsterHus-Ridley for 2015. Markus er et av de største talentene i Norge. De første to årene som senior rytter har han syklet for Etixx fra Tsjekkia sammen med sin bror Daniel. Etixx har vært et ''farmer'' lag for Omega Pharma Quik Step, og regnes som et av de beste kontinental lagene.
Markus har kjørt et bra løpsprogram, og har en rekke gode plasseringer. Markus var også en viktig ryttere på landslaget da Team ØsterHus Ridleys Sven Erik Bystrøm vant VM gull i U23 klassen i Ponferrada.
Markus har hatt tilbud fra flere lag men uttaler. '' Jeg har veldig stor tro på arbeidet som gjøres i Team ØsterHus-Ridley, og opplegget rundt laget. Jeg gleder meg til å bli en del av laget, og tror dette vil utvikle meg videre slik at jeg kan oppnå målet om å bli proff på et av  de store lagene om noen år''.

Markus har trent mye med ryttere fra Team ØsterHus-Ridley og Alexander Kristoff de siste to årene, og blir også trent av Arne Aareskjold som er en av Sportsdirektørene i Team ØsterHus Ridley. Men dette vil medføre at han blir enda nærmere knyttet til dette unike treningsmiljøet. '' Vi er veldig glad for å få Markus på laget. Vi har fulgt ham siden juniorklassen og vet hvilke talent han har. Vi kunne ikke konkurrere med tilbudet fra Etixx for to år siden, men vi har nå utviklet laget videre.  Morten Hegreberg har laget en fantastisk ramme med støtteapperatet, og med NM gull og VM gull i år har vi vist at vi har tatt et videre steg. Det er dette som er med å nå gjøre oss attraktive for ryttere med flere tilbud'' uttaler Roy Hegreberg.

Team ØsterHus Ridley jobber videre med å forsterke laget og vil i tiden fremover presentere nye ryttere for 2015.

Share