Med denne spurten avsluttet Sven Erik sin ØsterHus-Ridley epoke. Heretter vil det handle om Katusha Team. Vi takker ham stort for alle bidrag både i og utenfor landeveien, og ønsker alt det beste for tiden som kommer.
Dagens gjennomføring av Rabo Baronie Breda Classic UCI 1.2 i Holland, kunne kanskje fått et annet utfall dersom han ikke hadde måttet skifte hjul med 7 km til mål. Men sjetteplass er OK selv om målsetningen var podiet.

Rittet som ble kjørt over 5 runder à 40 km, startet med at 8 ryttere fikk stikke fra. Etter omkring halvkjørt distanse, støtet 12 ryttere seg opp. Heller ikke denne gang var våre i riktig posisjon. Dermed ble det knallhard jobbing sammen med Lotto. Det resulterte i samling. På den nest siste runden ble feltet splittet i tre med Sven Erik i ti mannsgruppen i tet, og August, Fredrik og Håvard i gruppe to. På siste runden kom Fredrik og Håvard seg frem til tetfeltet.

Tormod var noe hemmet av skulderen som gikk ut av ledd under gårsdagens velt, mens Oscar ble noe påvirket av kombinasjonen hjelperytter og kollaps blant to drikkestativ. Paddeflatt landskap er enda ikke helt løyper som samsvarer med Jonas sine egenskaper.

Bilder er lastet til bildearkivet, og resultater her

Share