Det er i dag klart at Sven Erik Bystrøm har signert en avtale med Katusha Team med varighet ut 2016. Men han innleder som ''stagiere''( lærlingekontrakt) fra 1.august og ut årets sesongen. Med dette har Sven Erik oppnådd kontrakt med World Tour laget hvor klubb- og treningskamerat Alexander Kristoff, er en den store stjernen.

 

Sven Erik har vært i Team ØsterHus-Ridley siden høsten 2011 da han var første års senior. Sven Erik har lenge vært ansett som et av norsk sykkelsports største talenter. Han har oppnådd en rekke solide resultater både nasjonalt og internasjonalt, og har i år vist en stabilitet som viser at han er moden for større oppgaver.
Team ØsterHus Ridley har som formål å utvikle ryttere fra nasjonalt til internasjonalt nivå, og det er svært gledelig å oppleve at vi har lykkes.

Etter avsluttet NM har han sammen med det øvrige U23 landslaget, deltatt i EM samt fullført etappeløpet Giro Valle d'Aosta. Første opptreden i Katusha trøyen blir trolig Artic Race of Norway hvor han vil kjøre mot sine lagkameratene i Team ØsterHus Ridley.

Vi takker Sven Erik for alle de gode opplevelsene han har gitt oss, og ønsker han alt det beste når han nå tar på seg Katusha drakten. Vi gleder oss til å følge fortsettelsen!

Share