TVK har idag arrangert NorgesCup #2 i en 22,4 km lang rundløype utenfor Trondheim hvor  8 runder ga omlag 180 km. Løypen inneholdt blant annet en bakke med omlag 150 høydemeter fordelt over 6 kilometer, og det var forventet at denne ville gi et jevnt frafall av ryttere. Ganske tidlig fikk to ryttere fra TVK komme fra, men avstanden ble kontrollert av hovedfeltet. Ut på den sjette runden ble farten skrudd opp, og feltet tynnet ut. 

På den siste runden gjorde Oscar flere forsøk på å støte fra, men det endte med at Kristian kom avgårde sammen med to andre. Med fem gjenstående kilometer hadde de en ledelse på 40 sekund. Men det holdt akkurat ikke. I spurten ble Tomod nummer tre, mens Kristian som kjørte sitt første ritt etter den voldsomme hendelsen i Portugal i slutten av mars, kjørte inn tilen oppløftende syvende plass. Oscar endte som nr. 27.

Resultatene ble ikke helt som forventet, men vi har god tro på at de har fått en god gjennomkjøring med hensyn utfordringene som venter i Tour des Fjords.

Resultater her

Share