Tre av fem Tour of Norway etapper er nå gjennomført, og vi er godt fornøyd med det våre ryttere har fått vist. På åpningsetappen gjorde Krister er solid bidrag i bruddet som fikk det meste av dagen i front. Sven Erik, Magnus & August satt inn med tetgruppen.

På den andre etappen deltok August i det første bruddet, og etter å ha tatt bakkespurten, fikk han gleden av å overta klatretrøyen.

 

Når disse ble hentet, satt Magnus klar. Fra dette bruddet på 13 ryttere, støtet etterhvert en duo fra. Disse holdt til mål, mens gruppen med Magnus ble hentet like før. Spurten i hovedfeltet ga Sven Erik som mest sannsynlig nærmer seg en kontrakt med Katjusja, en syvende plass. Også Håvard & Fredrik satt med her. 

I dag avsluttet etappen med en 15 km slak stigning. Fem av bruddkameratene holdt unna, og igjen var Sven Erik, Fredrik & Håvard en del av hovedfeltet. 
Disse tre har hittil opptrådt ganske anonymt, og vil sannsynligvis fortsette med det i håp om å ha noe ekstra å vise på hjemmebane i neste uke.

Dessverre har Magnus opplevd en svært varierende form gjennom våren. Han velger nå å stå av ToN, og håper på effekt av kontrollert trening frem mot NM.

Share