Første del av vårsesongen er nå gjennomført, og med det rittene i utlandet. Nå venter Hadeland & Ringerike Grand Prix i helgen, Tour of Norway med start om halvannen uke, Tour des Fjords tre dager deretter og NM i uke 26. Hittil har vi levert mange solide prestasjoner, men resultatene har ikke helt vært i forhold til forventningene. Men vi har håp og god tro på at dette har gitt et godt grunnlag for hyggelige opplevelelser i de kommende uker.

 

Det blir kjekt å se Kristian Dyrnes på startstreken igjen. Han er tilbake mye raskere enn vi fryktet, og stiller i morgen til start i Hadeland Grand Prix. Han blir dog neppe vurdrert som en av favorittene. Blant disse nevnes Fredrik som skal forsvare fjorårsseieren samt Sven Erik. Men det vil ikke overraske om også Håvard deltar i morgendagens finale.

På søndag gjelder Ringerike Grand Prix som ikke har en krevende bakkeavslutning, men som omfatter Riperbakken. Her vil Oscar som endelig er kvitt forkjølelsen, overta plassen til Kristian. Flere på laget som også inkluderer August, Krister, Magnus og Tormod, kan komme til å delta i kampen om podiefordelingen. 

Mer om helgens ritt her

 

Share