Tormod er definitivt tilfreds med dagen. Sammen med August og ni andre ryttere, deltok han i dagens brudd. Han vant bakkespurten, og sikret seg dermed klatretrøyen. Like før bruddet ble hentet av et hovedfelt som kontrollerte bruddet innenfor en avstand på to minutt, tok Tormod den innlagte spurten. Disse bonussekundene gjør at han ligger på delt fjerdeplass i sammendraget.

 

Etter at feltet hadde den første av totalt 3 lokale runder à 15 km, gikk det en stor velt som dessverre rammet August, Magnus & Oscar. Verst gikk det utover August, men det forventes heldigvis at han stiller til start i morgen. Magnus & Oscar ble stående lenge før veibanen var fri, og de var fornøyd med å ha lykkes med jakten på hovedfeltet.

Krister gjorde et forsøk på å støte fra med 7 km til mål. Det holdt ikke helt, men han ble vår bestemann med sin 13. plass. 

I morgen venter en 198 km lang etappe hvor den første halvdel er flat, mens den siste er mer kupert. Det fine været fortsetter, og det er ventet lite vind. Det betyr at det ikke er langt fra utenkelig at finalen blir som idag med et stort samlet felt på oppløpet mot mål. Vi håper våre ryttere får en positiv formutvikling, og at de i morgen vil være enda mer aktive i kampen om podie fordelingen.

Dagens resultater er her, bilder her & liten filmsnutt her.
Foto:Christophe Baudu

Share