Dessverre måtte Team Øster Hus -Ridley stille til start på den 4.etappen av Volta ao Alentejo, uten Kristian Dyrnes som har måttet tilbringe natten på sykehus i Lisboa. 

Dagens etappe var med sine 159 km, rittets korteste. Den var lett kupert inntil en tre kilometer bakke som førte frem til mål. Været har vært skiftende med noe regn i starten, men med sol den siste timen. Slett ikke verst med temperaturer omkring 20 grader.

I dag ble bruddet etablert med ni ryttere hvor vi satt med Håvard. Igjen kontrollerte feltet avstanden innenfor 3 minutt. Med tre  mil til mål ble bruddet hentet, men like før hadde en av utbryterne støtet fra med Håvard på hjulet. De fikk noen kilometer før det ble samling.

Inn mot bunn av den avsluttende bakken, ble Fredrik & Sven Erik kjørt frem til front av feltet. De manglet dessverre litt på å kunne delta i kampen om seieren. Men 7. plass til Sven Erik og 10. til Fredrik er absolutt godkjent.

 

I kveld har rytterne flyttet inn på en koselig bondegård hvor de bor sammen hester & høns. Innendørs er peisen samlingspunktet.

Rittet avsluttes i morgen med en 173 km lang etappe hvor det forventes at spurterne skal gjøre opp om seieren. Til tross for at Kristian er ute, har vi håp om at vi kan delta i rittets siste kamp.

Her er dagens resultater.

Share