Etter gårsdagens prestasjoner hadde Team Øster Hus – Ridley store forhåpninger til den dagens tredje etappen av Volta ao Alentejo UCI 2.2.

Tre ryttere fikk på dagens 3. etappe som gikk over 205 småkuperte kilometere, tilbringe store deler av dagen i brudd. Men hovedfeltet kontrollerte dem innenfor en tidsavstand på 3 minutt.

Øster Hus – Ridley tok sin del av ansvaret i hovedfeltet, men ventet til det gjenstod 5 kilometer med å sette inn angrepet. Som planlagt la da Oscar Landa seg i tet med Sven Erik Bystrøm på hjul og Kristian Dyrnes bak ham. Inn mot mål gikk det i svært høy fart i den teknisk utfordrende løypen. I en av svingen klarte ikke Kristian Dyrnes holde veibanen. I stor fart kjørte han ut og inn i et fjellparti. Heldigvis ser det ut til at han slapp unna uten for store konsekvenser.

Med Kristian Dyrnes ute av spill, er vi godt fornøyd med at Sven Erik klarte å fullføre til tredjeplass og Oscar til syvende. Like mye som resultatene gleder, er det tilfredsstillende å se hvordan laget jobber sammen og løser planlagte oppgaver.

Det gjenstår nå to etapper av rittet.

Alle resultater her.

Share