Fredrik Galta
Etter å ha deltatt i to ritt i Holland i forrige helg, reiser Team Øster Hus - Ridley tilbake for å konkurrere i Ronde van Drenthe UCI 1.1 den 15. og 16. mars. På lørdag deltar de i det 205 km lange Albert Achterhes Pet Ronde van Drenthe og på søndag skal de gjennomføre 203 km i Energiewacht Dwars door Drenthe. Mer informasjon om løpene her: http://www.rondevandrenthe.nl
Rytterne vil igjen møte flate løper utsatt for sidevind samt enkelte partier med brostein. Det betyr at det vil være avgjørende å sitte plassert lengst mulig foran i feltet.
Team Øster Hus - Ridley vil møte hard konkurranse da startfeltet vil inneholde ryttere fra Pro Tour lagene Belkin og Lotto Belisol samt fra flere Pro kontinental lag.
Alle Team Øster Hus - Ridley rytterne er sykdoms- og skadefrie, og klare for nye harde dueller. Vi tar med oss erfaringene fra forrige helg, og med noen tekniske og taktiske justeringer har vi tro på at laget skal kunne gi Tour des France lagene kamp om toppresultater.
Det vil bli jevnlige oppdateringer på http://www.osterhus-ridley.no/, og ettersom laget har med egen fotograf, kan vi se frem til flotte bildeserier.

Share