swolle svein2Et kampklart Øster Hus-Ridley stilte i dag til start i Rabobank Dorpenomloop Rucphen UCI 1.2. Det så lenge ikke særlig lyst ut, men det er aldri over før det er over. Ut på den korte runden satt de fire gjenværende ØHR rytterne i hovedfeltet med 40 sekund frem til bruddet. Noe senere ble det samling, og med tre kilometer igjen, støtet Sven Erik. Dessverre holdt det bare nesten. Han ble slukt 250 meter fra mål. Dermed ble Tormod vår bestemann. Også August og Krister satt inn med feltet.
Men ritt hadde mange likheter med gårsdagens. Etter 10 km var Kristian involvert i velt. Da han kom seg på sykkelen igjen hadde han bare 20 sekund opp til bilkøen. Likevel valgte dommeren å sende han ut av rittet. Noe senere veltet August og ble forslått. Heldigvis kom seg tilbake til feltet.
Noe senere kom Fredrik på feil side av en velt, og ble hindret av en servicebil. Da hadde et ni-manns brudd fått en ledelse på tre minutt. Øster Hus-Ridley mannskapet satt seg da i front og oppnådde samling. Deretter kom de inn i et parti med sidevind som ga grunnlag for støting. Oscar ville delta, men en albu i siden sendte ham til skogs. Med punktering måtte han vente på servicebilen, og da pacing absolutt ikke var tillatt, var det hele slutt.
Heldigvis klarte Sven Erik å prege finalen, og det gir forhåpninger for de kommende utfordringer. Laget kan ikke fortsette med å bli like rammet av omstendigheter. Se resultatliste nedenfor

swolle