teamet
Til helgen starter 2014 sesongen for Team ØsterHus-Ridley.

Team ØsterHus-Ridley har nå unnagjort to treningssamlinger i Spania og gjennomført en solid grunntrening gjennom vinteren. Alle ryttere har opplevd fremgang i kapasitet. Dette innebærer at det for sesongen er høye forventinger til prestasjoner.

Treningsarbeidet er gjennomført med hensikt å oppnå resultater allerede ved sesongens innledning. Videre er det målsetning om å vise frem det beste under Tour des Fjords i slutten av mai og under NM i slutten av juni.

Det er 9 motiverte ryttere som til helgen drar til Holland for å kjøre de UCI 1.2 ritt. På lørdag deltar de i Ster van Zwolle og på søndag Rabobank Dorpenomloop Rucphen. Her vil de møte flere av de beste internasjonale kontinental lagene. Det er meldt fint vær men med en del vind på søndag, og laget vil nok dermed oppleve et typisk hollandsk løp hvor vind og smale veier vil bidra i kampen frem mot finalen.

Dette er første året laget starter sesongen med løp i Holland. Det er forventinger om stor fart og hard konkurranse. Men med det grunnlaget som er lagt gjennom vinteren, stiller laget begge dager til start med ambisjoner om å delta i kampen om seieren.

Vi gleder oss og vil følge opp med bilder og informasjon fra løpene.

Share