arne tetOmrådet er meget bra for trening og vi har bra innkvartering her hos PCA cycling. Treningen har gått meget bra og vi kan si vi er meget i rute foran sesongen. Dette er et lag som har tatt flere steg gjennom vinteren og trent bra under sine respektive trenere. Vi er meget fornøyde med hva vi har utrettet på leiren i Januar og hva vi nå kjører i februar. Opplegget er en del forandret og vi en inni i en periode med mye hard trening for å møte rittene i mars best mulig. Alle rytterne er i rute og følger opplegget. Vi bruker både intervaller , moped og bil for å optimalisere treningene. På bilder sees Arne Aareskjold på scooter med en lang rekke "rød kledde " Øster Hus – Ridley ryttere. Dagene ligger på rundt 5 timer – 7 timer på sykkelen. Vi går ut i 10 tiden og er hjemme til sen lunsj kl 16-17. Med påfølgende massasje av våre to massører Dominieke og Filip. Deretter er det middag for å fulle opp lagrene for neste dag. Så kort møte om morgendagens trening. Slik går dagene for et av Norges beste sykkellag.

Det er kjekt å se at rytterne har tatt steg gjennom 2013 sesongen og vinter treningen. Nivået er vesentlig større enn samme tid i 2013. Dette lover godt. Men oppgavene står i kø utover. Vi skal levere resultater gjennom vår sesongen.

Gruppen har godt humør og våre to nye ryttere Krister Hagen og Magnus Børresen har funnet seg godt til rette i laget. Været har vært meget bra og med temperaturer opp mot 20 gr og sol, så kan vi ikke klage.

Share