Laget for 2014 er komplett og vi har en sterk stamme i denne 10 manns troppen. Etter en sterk 2013 sesong ser vi nå frem mot 2014 og nye resultater.

Nye ryttere er :

Magnus Børresen alder 25 år Oslo

Som en av de mest ettertraktede rytterne i Norge på overgangsvinduet i høst er vi veldig fornøyde at Magnus valgte Øster Hus – Ridley for videre utvikling i sin sykkel karriere. Magnus er er meget sterk rytter med mange allround egenskaper. Han er kjøresterk, sterk i bakker og har gode plasseringsevner. Dette viste han gjennom sine resultater i 2013. Han imponerte stort i Arctic Tour UCI 2.1 da han ble nr 8 smlgt. Han ble nr 2 i N – Cupen totalt. Magnus er student ved idretts Høgskolen i Oslo og er en strukturert rytter som vi håper skal ta mange steg i 2014. Han blir et solid tilskudd i laget.

Krister Hagen 24 år Kristiansand

Krister Hagen er en temposterk og kjøresterk rytter. Etter en tung sesong med kyssesyke er Krister klar til å vise sitt potensial i 2014. Vi trenger ryttere med ulike ferdigheter. Krister har mange egenskaper som vi kan dra nytte av innad i laget. Krister har flere gode resultater som 2 plass i Irland , An Post Race UCI 2.2. nr 3 på N Cup åpningen i Sandnes , tempo. Krister er også student ved Idrettshøgskolen i Oslo og en strukturert rytter som ønsker å utvikle seg enda mer.

Øster Hus – Ridley har et komplett lag for 2014 som vi skal gi suksess både nasjonalt og internasjonalt.

Sven Erik Bystrøm

Fredrik Galta

Håvard Blikra

Tormod Jacobsen

Oscar Landa

August Jensen

Magnus Børresen

Nicholas Hammersland

Krister Hagen

Kristian Dyrnes

Share